More info

Warre Borgmans, Annemarie Peeters

Rijp Fruit

Karel Goeyvaerts

In Dutch

Voor nieuwsgierige luisteraars van 9 tot 99 jaar.

Schrijver Annemarie Peeters is helemaal in de ban van Karel Goeyvaerts, een van Vlaanderens meest vindingrijke en vernieuwende componisten. 

Via enkele verzonnen brieven duikt ze diep in zijn hoofd om zo zijn muziek, zijn dromen en zijn gedachten te doen weerklinken. Eén belangrijke vraag drijft daarbij boven: wat als een vriendschap niet is wat ze lijkt te zijn? Verteller van dienst is niemand minder dan Warre Borgmans. 

Sat 26 Oct · 13:00

Programme

13:00

VOORSTELLING in Dutch

Een reis naar de muzikale wereld van Karel Goeyvaerts

Share this event

Uitvoerders

Warre Borgmans

Warre Borgmans

Acteur Warre Borgmans speelde bij verschillende Vlaamse gezelschappen, waaronder De Tijd, Blauwe Maandag Compagnie en NTGent. Bij het grote publiek is hij vooral bekend door zijn werk voor televisie en film, met rollen in Windkracht 10, Het Eiland, Kulderzipken en Blinker. Ook op muzikaal vlak is hij niet aan zijn proefstuk toe. Zo verzorgde hij producties met het ensemble Prima la Musica, het Rubio strijkkwartet en het Syrinx-ensemble.

Annemarie Peeters

ANNEMARIE PEETERS

Annemarie Peeters (°1980) is schrijver, dramaturg en journalist. Soms is ze ook performer, muzikant en dichter. Waar muziek en woord elkaar raken, daar is ze het vaakst te vinden. Zo schreef ze jarenlang muziekrecensies voor de krant De Standaard. Ze creëerde samen met het Nadar Ensemble de kindervoorstelling Dubbelgangers (2019). In 2021 schreef ze de voorstelling en beeldroman Verdwijntijd, een verhaal over burn-out in woord, beeld en klank.

Tickets

€ 8

Ticketverkoop vanaf 18 september bij Rode Hond >  rodehond.be

Rijp Fruit Sat 26 Oct 2024 · 13:00
Do you order more than 3 concerts? Choose ABO3+ for a 30% discount!
Order ABO3+

Venue

Hollands College

Janseniusstraat 2
3000 Leuven