Ga verder naar de inhoud

Nadar Ensemble

Hide to Show

Michael Beil

Geen componist goochelt tegenwoordig virtuozer met muziek, video en theatrale handelingen dan Michael Beil. 

Hide to Show speelt een geraffineerd en bij momenten hilarisch spel met de toeschouwer van tonen en verbergen, van realiteit en schijn, van muziek spelen en doen alsof, van live en virtueel. 

Social media en ‘hyperrealiteit’ komen voorbij in een totaalspektakel van beeld, muziek, jaren 1980 New Beat, Fins-Japanse polka, de beste danspasjes van het Nadar Ensemble en zowaar het onvergetelijke nieuwe muziek-debuut van een bussel prei. Een absolute must-see (and hear)!

vr 20 okt · 20:30

Programma

20:30

Concert

M. Beil: Hide to Show

Tips voor jou

Heleen Van Haegenborgh
Transit

Heleen Van Haegenborgh

Late Night
vr 20 okt · 22:30

Uitvoerders

Nadar Ensemble

Nadar Ensemble

Enkele van de belangrijkste doelstellingen voor Nadar Ensemble zijn avontuur, interdisciplinariteit en bovenal een sterk en kritisch contact met de wereld van vandaag door o.a. het gebruik van nieuwe technologieën. Nadar Ensemble is niet alleen gefascineerd door hedendaagse muziek, maar ook door film, beeldende kunst, performance, theater, installatiekunst en alles wat onder (of buiten) deze categorieën valt.

Componist

Michael Beil

Michael Beil

Het werk van Michael Beil richt zich op de combinatie van elektronische muziek, instrumentale muziek en video. Zijn composities zijn gebaseerd op concepten met betrekking tot de situatie op het podium en het ontwikkelingsproces van muzikale werken. Daarom zijn de muzikanten meestal actief betrokken bij het compositieproces en wordt hun bijdrage gedocumenteerd als onderdeel van een compositie.

Hide to Show speelt een geraffineerd en bij momenten hilarisch spel met de toeschouwer.

Hide to show - Trailer

Tickets

€ 20

Nadar Ensemble vr 20 okt 2023 · 20:30
Bestel je meer dan 3 concerten? Kies ABO3+ voor 30% korting!
Bestel ABO3+

Locatie

STUK

Naamsestraat 96
3000 Leuven

De Lijn Plan je route
Parking Heilig Hart Naar de parking
STUK is rolstoelvriendelijk. Reserveer je voorbehouden plaats ten laatste twee weken op voorhand. Ter plaatste helpt een festivalmedewerker je verder Ga naar TICKETS voor meer info