Ga verder naar de inhoud

MATRIX-project

Karel Stulens, Geoffa Fells

Speciaal voor Transit brengt MATRIX een muzikaal tweeluik met twee zeer verschillende invalshoeken. Leerlingen van de academies van Jette en Brussel storten zich op Allemande voor barokinstrumenten en tapeloops van Karel Stulens. Blikvanger is echter het werk dat componiste Geoffa Fells maakt met kinderen uit de Kinderwerking Fabota in Leuven, al is het al maar omdat dat zich afspeelt in en rond een... ballenbad.

Co-productie MATRIX

za 21 okt · 12:00

Programma

12:00

Concert

K. Stulens: Allemande

G. Fells: creatie

Tips voor jou

Daan Vandewalle
Transit

Daan Vandewalle

Tom Johnson, Frederic Rzewski
za 21 okt · 14:00
HERMESensemble
Transit

HERMESensemble

Davide Paolillo, Alice Yeung, Ellen Jacobs, Yngwie Janseghers
zo 22 okt · 12:00

Componisten

Karel Stulens

Karel Stulens

Karel Stulens is een componist van nieuwe kunst en muziek. Zijn composities variëren van orkest- en kamermuziekwerken, voornamelijk met performatieve en multimediale componenten, tot interactieve video's. Onderzoek en vragen over stereotypen, traditionalisme en institutionele mechanismen vormen voor hem de basis voor het creëren van nieuw werk.

Geoffa Fells

Geoffa Fells

Geoffa Fells is componist, beeldend kunstenaar en PhD-onderzoeker. Ze gebruikt een mix van traditionele muziekpartituren, elektronische muziek en multisensoriële kunst om nieuwe muziek te componeren die rekening houdt met ondergewaardeerde stemmen door samen te werken met haar neurodiversiteitsensemble 'Nth Tangent', mede-trauma-overlevers en kinderen met ernstige en complexe behoeften en leerverschillen.

Tickets

Gratis ticket verplicht

MATRIX-project za 21 okt 2023 · 12:00
Bestel je meer dan 3 concerten? Kies ABO3+ voor 30% korting!
Bestel ABO3+

Locatie

STUK

Naamsestraat 96
3000 Leuven

De Lijn Plan je route
Parking Heilig Hart Naar de parking
STUK is rolstoelvriendelijk. Reserveer je voorbehouden plaats ten laatste twee weken op voorhand. Ter plaatste helpt een festivalmedewerker je verder Ga naar TICKETS voor meer info