Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Artikel, publicatie, portret

Korpus Kwartet
Luistertips

Mobiel concert in het bos van de Zoete Waters

Festival 20·21 zet boomstronkjes en banken klaar tussen de bomen van Zoete Waters in Oud-Heverlee voor WALD, een nieuwe compositie van Siebe Thijs.

Weinig instrumenten die in hun oorsprong zo verweven zijn met het bos als de hoorn. Daarom brengen vier jonge Belgische hoornisten van het Korpus Kwartet het instrument terug naar zijn roots. Verwacht je daarbij niet aan traditionele jachtmuziek, maar aan een geheel nieuwe insteek.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor informatie over de op til zijnde concerten en alles wat daarrond beweegt: een artikel in de krant, een cursus, een gesprek, een beeldverslag...
of volg ons via
We gebruiken je email enkel voor het sturen van de nieuwsbrief. Meer info in onze privacy policy. Uitschrijven kan onderaan in elke nieuwsbrief.
Pieter Bergé

Voor veel muziekliefhebbers houdt de muziekgeschiedenis nog altijd op rond 1900. De muziek die daarna komt geldt vaak als vergezocht, ontoegankelijk en ongenietbaar.

Lees verder

Van 15 tot 18 september maakte Festival 20·21, samen met Cultuurreizen Cimarosa en dertig nieuwsgierigen een reis naar Honfleur, de geboorteplaats van Erik Satie.

Lees verder
Festival 20·21 - 10.10.2023  Eeuwig licht - Lets Radiokoor inleiding Jan Christiaens

Sfeerbeelden

Lees verder
Jobstudenten Editie 2023

Als jobstudent maak je kennis met het reilen en zeilen van een muziekfestival. Je assisteert de festivalploeg voor onthaal, productie en communicatie.

Lees verder
Maarten Beirens Transit 2022

Transit 2023 is een festival dat op enthousiaste wijze een kleurrijke – diverse – variëteit aan nieuwe muziek omarmt. Je kunt er heerlijk grasduinen in de nieuwe muziek.

Lees verder
Festival 20·21 Editie 2022 Boho Strings

Proef van de festivalsfeer

Lees verder